tirsdag 28. juli 2009

"He's just not that into you"

Sommerens "chick flick". Jenter, dere bør se denne filmen:)

fredag 24. juli 2009

Shopping!

Fem smukke samlet i Stavanger by! Gladmat, sol og shopping der har du oss.

I fem timer vandret me fra butikk til butikk, så me fikk svidd av nokså mange hundringser her og der. Solbriller, kjoler og andre klær ble lagt godt ned i handleposene. Agape va den siste butikken me entra og der brukte me goode tid. Utrolig mange fine kjoler av alle slag. Oddi sko ha kjole til et bryllup, og me brukte anledningen til å tilbringa någen suglanes minutt i den  "O hellige hvite avdeling". Tror alle fikk litt sug i magen der ja ;) ringfingverk i 120 vertfall. Kvelden topptes med kveldsmat hos vår kjære Annbjørg i hennes nye leilighet på madla.





tirsdag 7. juli 2009

Det e ENNÅ ein ting te å sei!!! <3

ODDBJØRG E PÅ FREKHAUG HOS SYNNØVE!!!!!!!!! Du og du.. Kem hadde trudd den kom!?

Fordeom må det bli litt meir liv i denne bloggen! Det går an å skriva om ant enn kjærligheten kom det fra Oddbjørg:) hehe.. Neida!! Så nå har me tatt insj! (koss skrives egentlig det?? diskusjonstema i kommentarboksen!!!Lett!)

I skrivande stund sitte altså Oddbjørg Aarseth og Synnøve Jøssang og lade opp te GF. Me befinne oss i nærområdet av GF, direkte inne fra Frekhaug og huset te Synnøve. Her e det fest og glede. Oddbjørg kom i går, og i dag har det gått i shopping i Bergen by. Og ette det va me å trente på fjellet Synnøve springe på te vanlig. Gudd! Og her komme et fantastisk bra sporty bilde av to veteran BIFara.