tirsdag 25. november 2008

Snart Jul!

(mobilbilde)

Idag va Ragnhild og Julie nere en tur i byen! Dagens oppgave va å kjøba inn jula/adventsting (julestjerne, sjuarmalysestake, adventsstage/kubbelys) Denne oppgaven ble selvfølgelig uttført med glans! Men te vår store forundring og overraskelse va julelysene i Karl Johan gate satt opp, sjøl om me kje he komme lenger en te november. De e jo en uskreven regel så seie at lysene og pynt ska kje opp før desember. Men selv om loven var brutt, var det utrolig koselig! Måtte ta et bilde å visa så koselig de va..



Ellers så kan me jo bare sei at julastemningen begynne å sniga seg inn i sjelen te bebeoerene på Fjellhaug og. Dagens anbefaling te en lovlige start på julamåneden, MANDARINER!
Godt og sunt!!

(Hadde egentlig ett bilde av en mandarin, men greide å slette bilde. E kje heilt inni denne bloggreiå ennå, så hvis me sko hatt de bilde her, så måtte me skreve heila blogginnlegge igjen, å de gidde me kje.)

Raggi og Juli :)

3 kommentarer:

kewl malla sa...

.hay,cool blog.
.swrati i ostawi coomm.hh.cool blog.

Anonym sa...

Christmas!! Eg glede meg t ein fantastisk adventstid i Oslo=)
Bra jobba r og j =)

(klokkå e øve midnatt så komme ikkje på någe mer spennendes å skrive enn det, sorry julie:P )

Anonym sa...

hallooo :D:D ååå så kjekt at dåkk har fått blogg!! konge, då kan eg fulla med på livene dåkkårs her og ;P nå har meg og silje akkurat hengt opp bileder på veggen ;) der blandt anna fem smukke e oppe :)
håpe dåkk har det bra!!
ps. i tromsø e og julepynten komt opp i snøgatene :) hurra for jul!!